Şimleuanca Margareta Hidigan a boxat pentru România la Campionatul European

România a participat la ediţia din acest an a Campionatului European de Box cu o delegaţie formată din 19 pugilişti, 8 la masculin şi 11 la feminin. Din delegaţia ţării noastre a făcut parte şi Margareta Hidigan, o pugilistă din Şimleu Silvaniei ce reprezintă CSM Zalău. Eleva antrenorului Adrian Popuţea a urcat în ring la categoria 52 de kilograme, categorie la care au fost înscrise 15 sportive. Pugilista sălăjeancă a întâlnit în primul tur o sportivă din Ucraina, Anastasia Kovalenko, în faţa căreia a pierdut la puncte, cu scorul de 1 – 4.

„Fără să fiu subiectiv, eu aş fi dat-o câştigătoare pe Margareta în primele două runde, dar arbitrii au văzut altfel. Mă declar mulţumit de evoluţia ei şi sper ca la Campionatul Mondial din luna octombrie să avem un parcurs mai lung”, a declarat antrenorul Adrian Popuţea.

Campionatul European de Box pentru tineret a avut loc în Bulgaria, la Sofia, participând 402 sportivi din 40 de ţări.

Pentru Margareta Hidigan a fost a treia participare la un Campionat European, în 2020 ocupând locul cinci la „Europenele” de juniori, iar în 2021, locul nouă.

 

2 Thoughts to “Şimleuanca Margareta Hidigan a boxat pentru România la Campionatul European”

  1. […] România a participat la ediţia din acest an a Campionatului European de Box cu o delegaţie formată din 19 pugilişti, 8 la masculin şi 11 la feminin. Din delegaţia ţării noastre a făcut parte şi Margareta Hidigan, o pugilistă din Şimleu Silvaniei ce reprezintă CSM Zalău. Eleva antrenorului Adrian Popuţea a urcat în ring la categoria 52 de kilograme, categorie la care au fost înscrise 15 sportive. Pugilista sălăjeancă a întâlnit în primul tur o sportivă din Ucraina, Anastasia Kovalenko, în faţa căreia a pierdut la puncte, cu scorul de… Citeste mai mult […]

  2. […] România a participat la ediţia din acest an a Campionatului European de Box cu o delegaţie formată din 19 pugilişti, 8 la masculin şi 11 la feminin. Din delegaţia ţării noastre a făcut parte şi Margareta Hidigan, o pugilistă din Şimleu Silvaniei ce reprezintă CSM Zalău. Eleva antrenorului Adrian Popuţea a urcat în ring la categoria 52 de kilograme, categorie la care au fost înscrise 15 sportive. Pugilista sălăjeancă a întâlnit în primul tur o sportivă din Ucraina, Anastasia Kovalenko, în faţa căreia a pierdut la puncte,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment